Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Δεν πωλείται ο Van Dijk»

Την βεβαιότητα πως ο πολυσυζητημένος αμυντικός της ομάδας, Virgil Van Dijk, είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος και δεν θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, εξέφρασε ο πρόεδρος της Southampton, Ralph Krueger.

Ο Krueger, μιλώντας στο talkSPORT, τόνισε πως δεν θέλει φέτος η ομάδα να κάνει αυτό που πράττει τα τελευταία χρόνια, δηλαδή την πώληση ορισμένων εκ των κορυφαίων παικτών της, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Ολλανδός αμυντικός αποτελεί σημαντικό κομμάτι ενός μακροπρόθεσμου πρότζεκτ που χτίζεται:

«Μόλις τελείωσε η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη και προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό το γκρουπ παικτών ενωμένο και να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Ο Virgil είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος για αρκετό καιρό και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στο μέλλον. Είναι ο αρχηγός μας και δεν επιθυμούμε να πάει πουθενά αλλού, παρά να φορά ερυθρόλευκες ρίγες», σημείωσε αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Δεν θέλουμε να κάνουμε αυτό που πράττουμε τα τελευταία τρία καλοκαίρια (σ.σ. την πώληση κορυφαίων παικτών). Θα θέλαμε να προχωρήσουμε από αυτή τη λογική και να αισθανθούμε αισιόδοξοι ότι θα είναι πολύ πιο ήρεμο το φετινό καλοκαίρι για την Southampton και θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τον πυρήνα της ομάδας που προοδεύει. Αυτό θα είναι σημαντικό αν δει κανείς πόσο εξαιρετικό είναι αυτό το ρόστερ. Το ποδόσφαιρο που αποδίδουμε είναι ωραίο στο να το βλέπεις αλλά και στο να αποτελείς τμήμα του».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *