Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν σκοπεύει να τα παρατήσει ο Karanka

Πεπεισμένος να αντιστρέψει την αρνητική κατάσταση στην Middlesbrough και να μην τα παρατήσει μέχρι τέλους εμφανίστηκε ο Aitor Karanka, τονίζοντας πως μόνο απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας θα τον οδηγούσε στην έξοδο.

Το Σάββατο, η Boro γνώρισε μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από την Stoke City με 2-0 και βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να ακουστούν και ορισμένα συνθήματα από τις εξέδρες κατά του Ισπανού τεχνικού.

«Δεν τα άκουσα (σ.σ. τα συνθήματα), αλλά ήρθα εδώ διότι ο πρόεδρος με κάλεσε για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε να βοηθήσω το σύλλογο να βρεθεί στην Premier League. Η μέρα που θα αποχωρήσω θα είναι όταν εκείνος το αποφασίσει. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι α εργαστώ σκληρά μέρα με τη μέρα. Όσο για τα προβλήματα, νομίζω πως είναι πολλά και όχι ένα, διότι αν ήταν μονάχα ένα θα το είχα φτιάξει, αλλά είναι περισσότερα από ένα, δύο ή τρία», ήταν το αινιγματικό σχόλιο του Karanka, για να συνεχίσει:

«Είμαστε στην επικίνδυνη ζώνη το Μάρτιο. Για μια νεοφώτιστη ομάδα, το να βρεθεί για πρώτη φορά στις τελευταίες τρεις θέσεις το Μάρτη, προφανώς είναι διότι κάτι κάνουμε καλά. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να παραμείνουμε και θέλω να συνεχίσουμε να προσπαθούμε», ενώ για το ματς με τη Stoke ανέφερε:

«Όταν προσπαθούσαμε να βρούμε αυτοπεποίθηση στο ματς, δεχθήκαμε ένα γκολ -με τρόπο που περιμέναμε, καθώς είχαμε δει βίντεο. Σκόραραν από στημένη φάση. Όταν λοιπόν παίζεις για να παραμείνεις στην Premier League, το να δέχεσαι τέτοια γκολ, και μάλιστα σε φάσεις που γνωρίζαμε από πριν πως θα γίνονταν, είναι δύσκολο. Έτσι είναι η Premier και κάνεις μόνο ένα λάθος που είναι αρκετό για να τιμωρηθείς».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *