Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν τα έχει φάει τα ψωμιά του ακόμα

Για τον πελάτη του, Zlatan Ibrahimovic μίλησε ο δαιμόνιος μάνατζερ Mino Raiola. Ο Ιταλός μάνατζερ ισχυρίζεται πως ο Ibrahimovic θα μπορούσε να αγωνιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα.

 

Με την επιστροφή του Σουηδού παίκτη όλο και πιο κοντά, ο Raiola μίλησε στη Σουηδική Expressen και ανέφερε πως δεν πρόκειται να τον «αφήσει να εγκαταλείψει» και αστειεύτηκε λέγοντας πως έχει παιδιά να προσέξει και πρέπει ο πελάτης του να τον ακούσει για μερικά χρόνια ακόμη.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έχει πολλά να δώσει ακόμα, τουλάχιστον πέντε ή έξι χρόνια, ακόμη και περισσότερα. Έχω εργαστεί γι ‘αυτόν για αρκετά χρόνια. Τώρα είναι η σειρά μου[να δουλέψει για μένα]. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν και χρειαζόμαστε τα χρήματα. Συμφωνήσαμε ότι θα δουλέψει μόνο για μένα για ακόμη πέντε χρόνια.» είπε ο μάνατζερ γελώντας. Στη συνέχεια ο Raiola αποκάλυψε κάποιες πτυχές των μεταγραφών του Zlatan τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τον Raiola, αυτός ήταν που έβλεπε τις καλύτερες ευκαιρίες για τον πελάτη του και επέλεγε το μέλλον του.

«Όταν ο Zlatan έφυγε από τη Juventus, ήταν κίνηση υπολογισμένη έναν ολόκληρο χρόνο πριν. Όχι εξαιτίας του σκανδάλου… Είχα ήδη κανονίσει την μετακίνηση. Το ήξερα. Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην Inter.»

«Μετά τη Barcelona, ήξερα ότι έπρεπε να πάει στη Milan και όχι στην Inter. Πριν από όλους τους άλλους, ήξερα ότι έπρεπε να φύγει από τη Milan [για την Pari Saint-Germain]. Αυτός ήταν και ο καυγάς που είχαμε όταν δεν ήθελε να μου μιλήσει. Δεν ήθελε να φύγει από τη Milan.»

Μάλιστα όταν ερωτήθηκε αν του άρεσε τελικά η μεταγραφή στην PSG, ο μάνατζερ απάντησε πως ούτε η μεταγραφή στην Inter του άρεσε. Τέλος, ο Raiola συμπλήρωσε πως τελικά κανείς δεν μπορεί να πιέσει τον Zlatan να κάνει κάτι που δεν θέλει.

«Δεν υπάρχει κάποιο ζώο στον κόσμο, ούτε ελέφαντας ούτε όπλο, ούτε βόμβα, που να τον κάνει να κάνει πράγματα που δεν θέλει να κάνει. Ούτε εγώ μπορώ.»

Ο Zlatan Ibrahimovic αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση λίγο πριν το τέλος του 2017 ύστερα από τον σοβαρό του τραυματισμό τον Απρίλιο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *