Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν υποτιμά τη Hull ο Carrick

Προσεκτική πρέπει να είναι η Manchester United στη ρεβάνς του ημιτελικού του League Cup κόντρα στη Hull, όπως τόνισε ο Michael Carrick.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 2-0, χάρη στα τέρματα των Mata και Fellaini και σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσουν είτε τη Liverpool είτε τη Southampton στον τελικό. Εν όψει της αναμέτρησης, ο Michael Carrick επεσήμανε πως η ομάδα του οφείλει να δείξει σοβαρότητα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Wembley.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Σίγουρα δεν έχει τελειώσει η πρόκριση, όλοι το ξέρουμε. Το λέμε στους εαυτούς μας. Θεωρώ πως θα είμαστε δυνατοί και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σα να είναι 0-0. Είναι επικίνδυνο να πεις πως πας εκεί να κρατήσεις το αποτέλεσμα ή ότι μόνο με το αποτέλεσμα μπορείς να περάσεις. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν κάθε άλλο παιχνίδι, να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και το πάθος μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν επιθυμεί να βρεθεί στον τελικό του Wembley, δήλωσε: «Το να πας στο Wembley και να κερδίσεις ένα τρόπαιο, πως μπορεί να είναι κάτι που δε σου αρέσει. Ειδικά όταν νιώθεις πως είσαι κοντά να πας εκεί. Για το λόγο αυτό παίζεις και για αυτό οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν. Θέλουν να πας εκεί, να γιορτάζεις νίκες, να κερδίζεις πράγματα, να σηκώνεις τρόπαια, να έχεις μια καλή μέρα στο γήπεδο και να το απολαμβάνεις».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *