Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν ‘ψήνετε’ για νέο επιθετικό ο Hazard

Τι και αν τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα μιλούν για μια απεγνωσμένη Chelsea, που ψάχνει διακαώς νέο επιθετικό; Ο Hazard δεν δίνει σημασία στις φήμες και έχει τη δική του άποψη και μάλιστα πολύ καυστική.

 

Μπορεί εδώ και μια εβδομάδα ονόματα όπως Andy Carroll, Ashley Barnes και Peter Crouch να απασχολούν, όπως αναφέρουν διάφορα μέσα, τους ‘Μπλε’ του Λονδίνου ο Βέλγος playmaker όμως έχει άλλη άποψη για το θέμα. Ο Morata δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδώσει τα βέλτιστα για τους ‘Μπλε’ και ο Conte δεν δείχνει να εμπιστεύεται 100% τον Βatshuayi καθώς δεν διστάζει δημόσια να παραδεχτεί πως ο Βέλγος επιθετικός θα μπορούσε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο ως δανεικός.

Και ενώ όλοι περιμένουν την επόμενη κίνηση του Conte για την αγορά κάποιου επιθετικού, ο Hazard συνιστά ψυχραιμία αλλά έχει και μια εντελώς διαφορετική άποψη επί του θέματος. Όταν ο επιθετικός μέσος ερωτήθηκε για το ενδιαφέρον της ομάδας του για επιθετικό, απάντησε:

«Δεν νομίζω πως χρειαζόμαστε [νέο επιθετικό]… Ποια είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη σεζόν; Η Manchester City. Οι επιθετικοί Jesus και Aguero δεν είναι τόσο ‘μεγάλοι’.»

Σκληρά λόγια ομολογουμένως από τον Βέλγο μέσο…

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *