Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν Baines ή …Baines;

Σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν προμήνυε σε τίποτα το τι θα ακολουθούσε στο δεύτερο ημίχρονο, τα «ζαχαρωτά» ήταν οι μεγάλοι νικητές με  3-2 έπειτα από την ανατροπή που πέτυχαν καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο 67′ ! Ωστόσο σε ένα παιχνίδι που είχε 12’ καθυστερήσεις παρ’ ολίγο οι δύο ομάδες να έπαιρναν από έναν βαθμό αλλά ο Cleverley αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων 101’ !!!

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο σίγουροι στις κινήσεις τους, σε αντίθεση με την ομάδα του Unsworth που ήταν πιο συγκρατημένη. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στα «ζαχαρωτά», όταν στο 23’ ο Niasse  από την δεξιά μεριά πάσαρε στον Rooney αυτός έσπασε ωραία στο σημείο του πέναλτι ωστόσο το σουτ του ολομόναχου Baines απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Gomes. Έπειτα από αυτή την φάση οι «μπλε» προσπάθησαν να ανεβούν μερικά μετρά και παραλίγο έλειψε να το πληρώσουν όταν σε απομάκρυνση του Holebas ο βραζιλιάνος Richarlison πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ακόμη και τον Jagielka αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε άουτ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους οπαδούς της Everton να αποδοκιμάζουν έντονα την ομάδα τους!

Στο δεύτερο ημίχρονο με το σφύριγμα της έναρξης ο Richarlison αυτή την φορά δεν συγχώρησε και άνοιξε το σκορ στο 46’. Στο 59’ το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από τον τραυματισμό του Gomes. Ο τερματοφύλακας της Watford τραυματίστηκε στο κεφάλι και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Ορέστη Καρνέζη να παίρνει την θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Στο 63’ έπειτα από κόρνερ του Holebas ο κεντρικός αμυντικός της Watford, Kabasele, πήδηξε ψηλότερα από όλους, πήρε την κεφαλιά και διπλασίασε έτσι τα τέρματα για την ομάδα του. Εκεί που όλα έδειχναν με το μομέντουμ να  είναι με τους φιλοξενούμενους ήρθε η μπαλιά του Gueye στην πλάτη των αμυντικών , Kabasele και Britos με τον Niasse να παίρνει την μπάλα εύκολα πέρασε και τον Καρνέζη (ο οποίος έκανε άσχημη έξοδο) και να μειώνει σε 1-2 για τα «ζαχαρωτά».

Στο 73’ ήταν η σειρά της Everton έπειτα από εκτέλεση κόρνερ να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Dominic Calvert-Lewin να γράφει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 92’ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Baines ο οποίος έδωσε στους «μπλε» ανάσα ζωής και πήρε προσωπική ρεβάνς για την αστοχία του στο πρώτο ημίχρονο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *