Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δε νιώθει πίεση ο Rodgers

Οι «Κέλτες» πηγαίνουν χωρίς πίεση στο παραδοσιακό ντέρμπι της Σκωτίας κόντρα στους Rangers, σύμφωνα με δηλώσεις του Βορειοϊρλανδού τεχνικού.

Η Celtic είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα με 16 βαθμούς διαφορά, μετά τους χθεσινούς πόντους που άφησε η Rangers στο Perth. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Brendan Rodgers δεν αισθάνεται άγχος εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Η ομάδα του ήταν αήττητη εντός έδρας όλο το 2016, με το Βορειοϊρλανδό προπονητή να τονίζει πως και ο Ronny Deila έπαιξε ρόλο σε αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Brendan Rodgers: «Θα είναι μάχη. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Θα είναι δυνατό παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη πίεση σε εκείνους, ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα στην έδρα τους. Όσον αφορά εμάς, παίξαμε μεγάλα παιχνίδια υπό πίεση μέσα στη σεζόν και πήγαμε καλά, μείναμε ήρεμοι και πήραμε το αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο και είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε. Με αυτό τελειώνει μια εξαιρετική πρώτη χρονιά για μας. Στοχεύουμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Για μας δε μετράει το αποτέλεσμα του Σαββάτου. Είχαμε μια φανταστική αρχή στη σεζόν και ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά μας. Θα πάμε εκτός έδρας, θα ξεκουραστούμε και θα επανέλθουμε ακόμη καλύτεροι στο δεύτερο γύρο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και αυτή τη διάθεση θα έχουμε το Σαββατοκύριακο».

Για το αήττητο της Celtic μέσα στο 2016, πρόσθεσε: «Τα στατιστικά είναι καλά. Μερίδιο επιτυχίας ανήκει στο Ronny και στην ομάδα που υπήρξε πριν. Ήταν εδώ για έξι μήνες και μπορούν να είναι περήφανοι για τη δουλειά τους. Αλλά οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γίνουν καλύτεροι και να βελτιωθούν από τότε που ήρθα εδώ. Με εντυπωσίασαν με το πνεύμα τους και αξίζουν να βρίσκονται με διαφορά 16 πόντων στην κορυφή. Είναι ένα εξαιρετικό κατόρθωμα σκληρής δουλειάς, συγκέντρωσης και ποιότητας. Τα αποδείκνυαν αυτά σε κάθε παιχνίδι, κάθε εβδομάδα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *