Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δε φοβάται το Ibrox ο Sviatchenko

Η εχθρική ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Celtic στην έδρα της Rangers, δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση το Δανό αμυντικό.

Το φετινό ντέρμπι θα είναι το πρώτο εκτός έδρας στην καριέρα του Sviatchenko, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για τη μάχη του Ibrox.

Η Celtic επικράτησε δύο φορές επί  της Rangers μέσα στη σεζόν, 5-1 για το πρωτάθλημα και 1-0 για το κύπελλο. Σε περίπτωση νέας νίκης, οι «Κέλτες» θα αυξήσουν τη διαφορά τους από τις υπόλοιπες ομάδες στους 19 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Erik Sviatchenko: «Είναι η πρώτη μου φορά στο Ibrox και άκουσα πως η ατμόσφαιρα εκεί μπορεί να είναι κάπως τεταμένη, οπότε περιμένω για αυτό. Θα είμαι εντάξει. Στα ντέρμπι της Δανίας, όταν σε γιουχάρουν και άλλα τέτοια, σε κάνουν δυνατότερο και θες να δίνεις ό,τι καλύτερο έχεις. Μερικές φορές είναι μέρος του ποδοσφαίρου το να δέχεσαι βρισιές, οπότε είναι εντάξει. Είμαστε ακόμη καλύτεροι από το παιχνίδι του κυπέλλου. Οπότε αν το πάρεις αριθμητικά, ίσως η διαφορά αυξηθεί. Αλλά ένα παιχνίδι μπορεί να αλλάξει αυτή την αντίληψη. Οπότε νομίζω πως το σημαντικότερο είναι να τους σεβαστούμε και να λέμε ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας και η Rangers τη δική της. Το γεγονός πως είμαστε πρώτοι αυτή τη στιγμή δε σημαίνει κάτι, οπότε θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το διατηρήσουμε».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *