Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διακαής πόθος του Cannavaro ο Lukaku

Την επιθυμία να αποκτήσει το Romelu Lukaku το ερχόμενο καλοκαίρι, εξέφρασε ο τεχνικός της Tianjin Quanjian Fabio Cannavaro.

Ο σύλλογος από την Κίνα επιχείρησε να αγοράσει τον Diego Costa τον περασμένο Ιανουάριο, με την προσπάθειά της να πέφτει στο κενό. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να επιθυμεί να αποκτήσει έναν επιθετικό από την Ευρώπη, με τον Cannavaro να έχει στη λίστα του το Romelu Lukaku, τονίζοντας πως μια τέτοια κίνηση δε θα είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του παίκτη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Είναι πιθανό να μιλήσω στο Romelu Lukaku, αλλά το πρόβλημα είναι πως η Everton δε θα τον αφήσει να φύγει. Δε με ανησυχεί που είναι νέος. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν πως ένας παίκτης σαν κι αυτόν δε θα μπορούσε να έρθει στην Κίνα, αλλά θα ταίριαζε απόλυτα. Απλά δείτε τον Oscar. Είναι 25, αλλά άφησε την Chelsea για τη Shanghai SIPG. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο σε όλο τον κόσμο και κάθε παίκτης θέλει να είναι σε μία ομάδα που κερδίζει. Η Εθνική ομάδα του Βελγίου έχει φανταστικούς παίκτες, που ενδιαφέρουν τους συλλόγους της Κίνας. Ενδιαφερόμουν και για το Radja Nainggolan της Roma, καθώς μπορεί θα μπορούσε να αποκτήσει ασιατικό διαβατήριο. Τώρα οι ομάδες μπορούν να αποκτήσουν τρεις ξένους παίκτες. Θεωρητικά μιλώντας, δεν υπάρχει όριο στο μεταγραφικό μπάτζετ το καλοκαίρι. Μπορούμε να στοχεύσουμε όποιον θέλουμε. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιος θα έρθει σε μας τον Ιούνιο, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως θα είναι στο επίπεδο του Diego Costa».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *