Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διαφορά στις διαπραγματεύσεις για Grant

Ο Lee Grant έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, αλλά οι απαιτήσεις της Derby κρίνονται υπέρογκες από τον τεχνικό της Stoke, Mark  Hughes.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ αποκτήθηκε ως δανεικός την τελευταία μέρα των μετεγγραφών το καλοκαίρι προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Jack Butland και έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 11 αγώνες πρωταθλήματος και έχει δεχθεί μόλις 8 γκολ.

Ο προπονητής της Stoke όσο και εάν θέλει να τον αγοράσει από την Derby, έχει τους ενδοιασμούς του εξαιτίας των υπέρογκων απαιτήσεων της ομάδας της Championship, για έναν παίκτη που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις φαίνεται πως είναι ένα ποσό γύρω στις 4 εκατομμύρια λίρες.

Ο Hughes σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα δήλωσε: «Τα έχει καταφέρει εξαιρετικά για εμάς και σκοπεύουμε να τον αγοράσουμε. Αλλά πιστεύουμε ότι ξέρουμε την τιμή του, η οποία είναι τελείως διαφορετική από τα χρήματα που θέλει η Derby για να μαι ειλικρινής».

O Άγγλος τεχνικός πρόσθεσε: «Η Derby ζητάει πάρα πολλά και πρέπει να βρούμε ένα κοινό πεδίο, αλλιώς θα πρέπει να εξετάσουμε άλλες επιλογές. Τα έχει πάει εξαιρετικά αλλά δεν θα πληρώσουμε ότι ζητηθεί. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή αλλά αυτήν την στιγμή είμαστε μακριά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *