Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διαψεύδει για Arsenal ο Allegri

Σε διάψευση των αγγλικών δημοσιευμάτων που τον φέρουν να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Arsenal ώστε να γίνει ο νέος προπονητής της, προέβη ο Ιταλός Massimiliano Allegri.

Ο τεχνικός της Juventus, ερωτηθείς μετά τη χθεσινοβραδινή ισοπαλία της ομάδας του, για τα σενάρια αυτά που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία απόφαση αναφορικά με το μέλλον του, όπως επίσης και ότι τα όσα ακούγονται είναι αναληθή.

«Επαναλαμβάνω αυτό που έχω ήδη πει, τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Δεύτερον, ακόμη και αν υπήρχε δόση αλήθειας, η πρώτη που θα γνώριζε την επιθυμία μου να αποχωρήσω θα ήταν η Juventus», ανέφερε αρχικά ο Allegri, ενώ συνέχισε:

«Έχω συμβόλαιο έως το 2018. Δεν είμαι εγώ που θα αποφασίσω το μέλλον μου, αλλά η Juventus. Οι διοικούντες αποφασίζουν και αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύω και δούλευα και παλιότερα. Με το πέρασμα του χρόνου, όπως και πέρυσι, θα ζυγίσουμε τις επιλογές. Αν αυτές οι φήμες ήταν αληθείς, η Juventus θα το γνώριζε πρώτη, ακόμα όμως δεν έχω μιλήσει μαζί τους».

Να σημειωθεί σε ό,τι αφορά τους Gunners, πως ο προπονητής τους, Arsene Wenger, βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, τόσο λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων όσο και του όλου θέματος που έχει προκύψει με τον Alexis Sanchez, και δεν αποκλείεται το 2017 να είναι και η τελευταία χρονιά που θα βρίσκεται στον πάγκο τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *