Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διαψεύδει τα σενάρια ο Benitez

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να αναλαμβάνει την West Ham στο προσεχές μέλλον προέβη ο Rafa Benitez.

Ο Rafa Benitez διανύει μία εξαιρετική χρονιά φέτος με την Newcastle, όντας στην κορυφή της Championship. Με τα αποτελέσματα μάλιστα των «Ανθρακωρύχων» όλοι λένε πως είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Premier League.

Τι συμβαίνει όμως όταν ο προπονητής σου είναι σε μετεγγραφικά σενάρια για την Premier League; Στη συγκεκριμένη περίπτωση τίποτα, μιας και ο Benitez δεν φαίνεται να καίγεται για άμεση επιστροφή στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα περιμένει την άνοδο της Newcastle.

Ο Ισπανός διέψευσε με δηλώσεις του τα σενάρια που τον θέλουν να απασχολεί την West Ham, ενώ παράλληλα έδειξε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν βλέπω καμία μεγάλη αλλαγή στο σύλλογο. Σου δίνω την απάντηση μου, δεν βλέπω να γίνονται αλλαγές τον Ιανουάριο. Σέβομαι απόλυτα την West Ham γιατί όταν ήμουν σε επαφή μαζί τους ήταν πολύ καλοί και πολύ επαγγελματίες. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και προσπαθούμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Δεν είναι εύκολο για μένα. Ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι ευχαριστημένος εδώ. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη εναντίον της Wigan και την άνοδο στο τέλος της χρονιάς».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *