Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δυσκολεύει του Keita στη Liverpool

Για την απόκτηση του ταλαντούχου Naby Keita λέγεται πως ενδιαφέρεται εδώ και κάποιο καιρό η Liverpool, ωστόσο τα πράγματα με την περίπτωση του 22χρονου δεν είναι εύκολα για τους «Reds».

Ο μέσος της RB Leipzig πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη γερμανική ομάδα και μπήκε στο ραντάρ αρκετών συλλόγων μεταξύ των οποίων και η Liverpool. Μάλιστα, ο Jurgen Klopp φημολογείται ότι αποτελεί έναν μεγάλο «φαν» του νεαρού και σκοπεύει να τον πάρει μαζί του στο Anfield τη νέα χρονιά.

Τα δεδομένα όμως πλέον αλλάζουν σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Sky Sports, καθώς τελικά είναι πολύ πιθανό ο μέσος από τη Γουινέα να παραμείνει στην Leipzig. Και αυτό διότι ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Oliver Mintzlaff, μιλώντας στην Times τόνισε πως δεν θέλουν να πουλήσουν βασικούς ποδοσφαιριστές τους, ενόψει και του Champions League, παρά μόνο έναντι εξαιρετικών προσφορών.

«Αποφασίσαμε πως δεν θα πουλήσουμε κανέναν από τη βασική μας ενδεκάδα. Ο αθλητικός διευθυντής μας το ανακοίνωσε στο τέλος της σεζόν. Θα κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», υπογράμμισε ο Mintzlaff.

Να σημειωθεί πως η Leipzig φέρεται να κοστολογεί τον Keita στα 50 εκατομμύρια λίρες, με τον 22χρονο να έχει πετύχει φέτος οκτώ γκολ σε 29 εμφανίσεις στην Bundesliga.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *