Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκνευρισμένος ο Zola

Ιδιαίτερα επισφαλής μοιάζει η θέση του Gianfranco Zola στον πάγκο της Birmingham City, μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Δεκέμβρη, με στόχο να την οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα, ωστόσο μετρά μόλις δύο νίκες σε 15 ματς στην Championship και η Birmingham βρίσκεται πλέον μόλις οκτώ βαθμούς πάνω από τον υποβιβασμό.

Ο ίδιος, λοιπόν, σε δηλώσεις του στο Sky Sports εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, τονίζοντας μάλιστα πως νιώθει σαν να αθέτησε την υπόσχεσή του στους οπαδούς.

«Καταλαβαίνω πλήρως ότι οι φίλαθλοι θέλουν μια αλλαγή. Μέχρι στιγμής δεν τους έχω προσφέρει αυτά που υποσχέθηκα και λυπάμαι για αυτό. Νιώθω απογοητευμένος και θυμωμένος. Δεν είναι ότι δεν απολαμβάνω τη δουλειά μου, είμαι απλά απογοητευμένος και θυμωμένος και πρέπει να αναλύσω την κατάσταση. Νιώθω υπεύθυνος και θέλω να κάνω το σωστό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν είναι αποδεκτό αυτό που συμβαίνει. Νιώθω ντροπιασμένος ακόμα και να μιλάω για την τελευταία μας εμφάνιση (σ.σ. απέναντι στην Wigan)».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *