Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκτός λόγω rotation ο Silva

Την κίνηση του να αφήσει εκτός στον David Silva στον χτεσινό αγώνα με την Stoke προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Pep Guardiola τονίζοντας ότι ήθελε να τον ξεκουράσει.

Η Manchester City δεν τα κατάφερε στη χτεσινή αναμέτρηση με τη Stoke και με το 0-0 έχασε πόντους στη μάχη που δίνει για να φτάσει την Chelsea στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «Πολίτες» δυσκολεύτηκαν τόσο στην παραγωγή φάσεων όσο και στο να φτάσουν στο γκολ με αποτέλεσμα μείνουν στο 0.

Δες εδώ τη βαθμολογία της ομάδας σου!

Ο Pep Guardiola υπεραμύνθηκε της απόφασης του να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, όπως τον David Silva με δεδομένους τους συνεχόμενους αγώνες που έχει να δώσει η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Το rotation είναι καλό να γίνεται όταν είσαι ασφαλής. Αλλά η διοργάνωση έχει πολλούς αγώνες. Σε περίπου 2,5 μέρες δίνουμε νέο αγώνα εκτός έδρας, γιατί δεν παίζουμε ποτέ στο γήπεδο μας. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω περισσότερους παίκτες, όπως τον Fabian Delph. Στον προηγούμενο αγώνα δεν έπαιξε ο De Bruyne, παίζει τώρα. Σε 3-4 μέρες θα ταξιδέψουμε στη Γαλλία για να παίξουμε με τη Monaco. Όταν έχεις ένα παιχνίδι τη βδομάδα μπορείς να παίξεις με τους ίδιους 11 παίκτες. Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επανέλθουμε και να παίξουμε σε δύο διοργανώσεις και να περάσουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *