Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ελπίζει στο 2018 ο Mason

Ακόμη παλεύει να αναρρώσει από το σοβαρότατο τραυματισμό του στο κεφάλι ο Ryan Mason, ο οποίος ευελπιστεί να ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μέσα στο 2018.

Ο μέσος της Hull City είχε υποστεί έναν σοκαριστικό τραυματισμό την περασμένη Πρωτοχρονιά, όταν συγκρούστηκε με τον Gary Cahill και υπέστη κάταγμα κρανίου. Ο Άγγλος διεθνής, που κινδύνευσε να χάσει μέχρι και τη ζωή του, βρίσκεται πλέον σε φάση αποθεραπείας και πιστεύει πως μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα με το νέο έτος.

«Από άποψη φυσικής κατάστασης, είμαι εντάξει. Απλώς περιμένω να θεραπευτεί εντελώς το κρανίο. Όταν αυτό συμβεί, τότε ελπίζω πως θα επιστρέψω και θα μπορώ να αγωνιστώ. Σε αυτό το στάδιο που βρίσκομαι τώρα, είναι λίγο ενοχλητικό διότι είμαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης εδώ και δύο με τρεις μήνες. Ωστόσο το κρανίο δεν είναι έτοιμο και πρέπει να το προσέξω αυτό. Είναι λίγο παιχνίδι αναμονής όλο αυτό, αλλά ευελπιστώ να επιστρέψω σύντομα. Με το νέο έτος, θα κάνω ακόμη μια ακτινογραφία και αυτό ίσως σημαίνει ότι δεν έχω πολύ καιρό ακόμα μέχρι να επιστρέψω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *