Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενδιαφέρθηκε για Snodgrass η Barcelona

Στην αποκάλυψη πως θα μπορούσε να έχει αγωνιστεί στην Barcelona, έχοντας μια εντελώς διαφορετική καριέρα, προέβη ο άσος της West Ham, Robert Snodgrass.

Ο 29χρονος μέσος, τον οποίο οι Hammers απέκτησαν τον περασμένο Γενάρη από τη Hull City, μιλώντας στο talkSPORT, τόνισε πως πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήταν ακόμη παίκτης των ακαδημιών της Livingston, υπήρξε ενδιαφέρον από τους Καταλανούς για εκείνον, το οποίο όμως εν τέλει ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε «γάμο».

«Δεν ξέρω αρκετά για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά είναι κάτι που όντως συνέβη. Παίζαμε σε ένα τουρνουά στη Σκωτία και είχε υπάρξει αρκετός ντόρος γύρω από αυτό. Θεωρητικά, επικοινώνησαν (σ.σ. οι άνθρωποι της Barcelona) με τον γενικό διευθυντή, όμως τίποτα δεν συνέβη και το ενδιαφέρον ατόνησε. Είναι κάτι που ακούγεται για περίπου δέκα χρόνια, από τότε που ήμουν 16 ή 17 ετών. Ποτέ δεν έμαθα αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ακούστηκε ότι τους απέρριψα! Θα πρέπει να είσαι τρελός για να απορρίψεις κάτι τέτοιο σε περίπτωση που σου δοθεί η ευκαιρία», σημείωσε ο Snodgrass.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *