Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εντυπωσιασμένος με Jones o Mourinho

Την έκπληξη αλλά και ικανοποίησή του από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Phil Jones με την Manchester United εξέφρασε ο Jose Mourinho.

Ο Πορτογάλος προπονητής μόλις πρόσφατα επανέφερε στο αρχικό σχήμα των Red Devils τον 24χρονο Jones, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους στην χθεσινή νίκη με 1-0 επί της Tottenham.

Το βασικό αμυντικό δίδυμο της United υπολογιζόταν να είναι οι Eric Bailly και Chris Smalling, ωστόσο οι τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τους δύο παίκτες έδωσαν την ευκαιρία στους Marcos Rojo και Jones να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

«Έχω εκπλαγεί από το πως έχει ανταποκριθεί ο Jones μέχρι τώρα, καθώς, ακόμη και όταν ήρθα εγώ, ήταν τραυματίας για μεγάλο διάστημα. Ανάρρωσε σύντομα χάρη στους ανθρώπους από το ιατρικό επιτελείο και έπειτα δούλεψε σκληρά με έναν από τους ανθρώπους μου για μερικές εβδομάδες, πριν επανέλθει τελικά στην πρώτη ομάδα. Έχει τεράστια βελτίωση στον τομέα της φυσικής κατάστασης», σημείωσε ο Mourinho στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα κυπέλλου με την Crystal Palace.

«Πλέον δείχνει φρέσκος και δυνατός, γρήγορος και ευκίνητος. Έχει αγωνιστεί σε έξι ματς τώρα, δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό. Και ο Rojo επίσης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από προβλήματα και τραυματισμούς, αλλά επίσης δείχνει να τα έχει αφήσει πίσω του. Σε μια περίοδο δίχως τους Bailly και Smalling, που οι φίλαθλοι θα μπορούσαν να ανησυχούν, και οι δύο τους έκαναν βήματα μπροστά και έχουν δώσει αρκετά ματς δίχως ήττα, είμαι χαρούμενος γι αυτό», πρόσθεσε ο Πορτογάλος.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *