Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εξέφρασε ανοιχτά ενδιαφέρον για Alexis ο Ancelotti

Το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Alexis Sanchez εξέφρασε για πρώτη φορά ο τεχνικός της Bayern Munich, με τον κλοιό γύρω από τον φορ της Arsenal να στενεύει.

Ο Carlo Ancelotti μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι ο Sanchez αποτελεί στόχο της ομάδας του, όμως από την άλλη τόνισε πως δεν σκοπεύει να δαπανήσει ένα «τρελό ποσό» για την απόκτησή του. Ο Χιλιανός επιθετικός, που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του στη Ρωσία για το Confederations Cup, χθες αποκάλυψε πως έχει λάβει την απόφασή του για το μέλλον του και πρόκειται να τη γνωστοποιήσει το επόμενο διάστημα.

«Αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, ο σύλλογος θα είναι έτοιμος. Κυκλοφορούν πολλές φημες. Ο Alexis είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά όχι και ο μοναδικός στον κόσμο, μου αρέσει όμως. Οι πιθανότητες στην μεταγραφική περίοδο υπάρχουν, οι οποίες μπορούν να είναι προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Πιστεύω ότι η αγορά αυτή τη στιγμή είναι κάτι τρελό και η Bayern δεν είναι τρελός σύλλογος. Γνωρίζω την κουλτούρα του συλλόγου και δεν θα ζητήσω ποδοσφαιριστές για τους οποίους θα πρέπει να πληρώσουμε τρελά ποσά, αλλά αν υπάρχουν ευκαιρίες γιατί όχι;», υπογράμμισε ο Ancelotti.

Πέραν της Bayern, που αποτελεί έναν αρκετά πιθανό προορισμό, για τον Sanchez ενδιαφέρεται έντονα και η Manchester City του Pep Guardiola.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *