Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επέλεξε βοηθούς προπονητή ο Moyes

Ο νέος προπονητής της West Ham,David Moyes άρχισε την δουλειά, ξεκινώντας από την θέση του βοηθού προπονητή, επιλέγοντας τους, Alan Irvine, Stuart Pearce και Billie McKinlay.

Alan Irvine, έχει υπάρξει και προπονητής της Norwich City, μετά την απόλυση του Alex Neil από το τιμόνι της ομάδας.Παρόλα αυτά ο Irvine, πριν ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα, είχε συνεργαστεί με τον Moyes και συγκεκριμένα, από το 2011 μέχρι το 2013, στην Everton, όπου ο Moyes ήταν προπονητής.

Ο Stuart Pearce, είναι ένα γνώριμο πρόσωπο για τους οπαδούς της West Ham, καθώς είχε αγωνιστεί με την φανέλα των «Σφυριών», από το 1999 μέχρι το 2001. Ο Pearce, έχει προπονήσει την σεζόν 1996-1997, την Nottingham Forest, ενώ είναι καθίσει ξανά στην ίδια θέση την σεζόν 2014-2015.Ο ίδιος, έχει προπονήσει για 2 χρονιές την Manchester City, από το 2005 μέχρι το 2007, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, το 2007.

Τέλος, ο Billie McKinlay έχει καταφέρει να προπονήσει το 2014 την Watford, και την σεζόν 2015-2016, την Νορβηγική Stabaek. O McKinlay, γνωρίζει πολύ καλά τον Σκωτσέζο προπονητή, έχοντας συνεργαστεί μαζί, στην Real Sociedad και στην Sunderland.Αυτήν την στιγμή, ο McKinlay είναι προπονητής της Sunderland, ένα πόστο που αναμένεται να το αφήσει για να ενταχθεί στο πλευρό του Moyes.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *