Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επένδυση για το μέλλον η Leeds

Τα όνειρα της ανόδου αρχίζουν να εξανεμίζονται για την Leeds έπειτα από τα τελευταία καταστροφικά αποτελέσματα. Τα «παγόνια» δεν κατάφεραν να γευτούν την χαρά της νίκης στα τελευταία έξι από τα οχτώ παιχνίδια που έχουν δώσει, με τον προπονητή ,Thomas Christiansen, να έχει τα μάτια του στραμμένα σε παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα.

Η ομάδα έχει φέρει φέτος στο Elland Road παίκτες έτοιμους που «διψούν» για διάκριση, ωστόσο η κούραση που έχουν βγάλει ορισμένοι από αυτούς καθιστούν την ανάγκη να γίνουν μια-δύο προσθήκες ακόμη.

Συγκεκριμένα τα μάτια όλων είναι στραμμένα στην απόκτηση το επιθετικού της Sheffield Wednesday, George Hirst. Ο νεαρός επιθετικός είναι θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και σίγουρα θα είναι μια καλή επένδυση για το μέλλον.

Το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού λήγει το φετινό καλοκαίρι με τον ίδιο να έχει απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από τις «κουκουβάγιες».

Το Elland Road παραδοσιακά είναι ένα «εκκολαπτήριο» νεαρών παικτών. Με πιο πρόσφατη ιστορία του νεαρού δεξιού Ολλανδού εξτρέμ Jay-Roy Grot, τον οποίο αγόρασε από την ολλανδική NEC και απέρριψε πρόταση 2εκ. λιρών από την Leicester City και το δικαιολόγησε πως ο παίκτης θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και δεν συζητάει καν την πώληση του!

Ο μόνος αξιόλογος επιθετικός αυτή την στιγμή για τα «παγόνια» είναι ο Lasogga ο οποίος δεν φαίνεται να είναι και στην καλύτερη κατάσταση!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *