Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επίσημα στην Swansea ο Abraham

Συζήτησε, ανανέωσε, έφυγε δανεικός. Ο Tammy Abraham είναι από σήμερα παίκτης της Swansea για την ερχόμενη σεζόν, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Ο νεαρός και εξαιρετικά ταλαντούχος επιθετικός της Chelsea, ο οποίος αποτέλεσε σημαντικότατο στέλεχος της Εθνικής Αγγλίας Κ21 που έφτασε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συζήτησε με τους ανθρώπους των «μπλε» και εν τέλει υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο, που θα τον «δέσει» στο Stamford Bridge μέχρι το 2022. Με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, ο Abraham παραχωρήθηκε δανεικός στην Swansea για τη σεζόν 2017/18, έχοντας έτσι την ευκαιρία να λάβει σημαντική εμπειρία από το πρωτάθλημα της Premier League.

Την περασμένη σεζόν ο 19χρονος φορ πέτυχε 23 τέρματα με τη Bristol City στην Championship και ήταν η αποκάλυψη του πρωταθλήματος, προσελκύοντας πάνω του αρκετά βλέμματα. Οι ιθύνοντες την Chelsea, πάντως, θεώρησαν πως θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να δοθεί δανεικός και να πάρει παιχνίδια στην Premier με κάποιο «μικρότερο» σύλλογο παρά να μείνει στην ομάδα και να περιοριστεί υπερβολικά ο χρόνος συμμετοχής του.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά νέα των «Swans», η άφιξη του Abraham σημαίνει και την αποχώρηση ενός άλλου φορ της ομάδας. Ο λόγος για τον Borja Baston, που πέρυσι αποκτήθηκε έναντι του ποσού-ρεκόρ των 15,5 εκατομμυρίων λιρών από την Atletico Madrid, χωρίς να καταφέρει να προσαρμοστεί στα αγγλικά δεδομένα. Έτσι, ο Ισπανός φορ πιθανότατα θα μετακομίσει με τη μορφή δανεισμού στην Malaga.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *