Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επαίνεσε Ranieri ο Mahrez

Με θετικότατα λόγια για τον πρώην προπονητή του, Claudio Ranieri, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Leicester πριν μερικές ημέρες, μίλησε ο Riyad Mahrez.

O Αλγερινός εξτρέμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι ο Ranieri τον γέμισε με αυτοπεποίθηση και πίστεψε σε εκείνον κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο περσινός άθλος της ομάδας δεν θα είχε επιτευχθεί ποτέ δίχως τον Ιταλό προπονητή.

«Για να είμαι ειλικρινής, όταν άκουσα το όνομά του, σκέφτηκα «Ωχ, πιστεύω πως θα τρέξουμε πολύ». Όταν ήρθε εδώ, μου έδωσε μεγάλη υπευθυνότητα και μου είπε «Riyad, πιστεύω σε εσένα. Πρέπει να κάνεις τα πάντα για την ομάδα». Μου έδωσε κουράγιο το οποίο χρειαζόμουν, την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν για να πετύχω», σημείωσε αρχικά ο Mahrez, προσθέτοντας:

«Θυμάμαι ένα ή δύο ματς όπου ήρθε και μου είπε «Έλα Riyad, πραγματικά σε χρειάζομαι, αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό και σε χρειάζομαι ώστε α κερδίσουμε». Κανένας δεν με ήξερε, έπρεπε να αποδείξω τι αξίζω. Επομένως το να έχω κάποιον πίσω μου να μου μιλά με αυτό τον τρόπο ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Αυτό που πετύχαμε μαζί και για το πόσο μας βοήθησε να τα καταφέρουμε, πάντα θα έχω τεράστιο σεβασμό στο πρόσωπό του. Χάρη σε εκείνον είχα το κουράγιο και την πίστη στον εαυτό μου. Πάντα θα μείνει στις καρδιές μας για αυτό που πετύχαμε μαζί του».

Σημειώνεται πως πέρυσι ο Mahrez πέτυχε 17 τέρματα και ψηφίστηκε Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία, στην εκπληκτική σεζόν της Leicester προς τον τίτλο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *