Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επικό φινάλε στο St James Park!

Απίστευτο φινάλε μας φύλαξε ο αγώνας της Newcastle ενάντια της Bournemouth, με τους φιλοξενούμενος να <<αρπάζουν>> την νίκη στο 90′, με το σκορ να ολοκληρώνεται 0-1.

Το παιχνίδι φαινόταν πως θα έληγε με τις 2 ομάδες να κερδίζουν από ένα βαθμό, όμως o Steve Cook είχε άλλη άποψη, σκοράροντας στο παρά 1, με τους οπαδούς των «Magpies» να μένουν <<κάγκελο>>

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Η πρώτη καλή στιγμή, άνηκε στην Newcastle, στο 15′, με τον Manquillo να παίρνει μία εκπληκτική πάσα μέσα στην περιοχή και ο ίδιος έπιασε ένα δυνατό σουτ προς την κορυφή της εστίας, αλλά ο Begovic έκανε μία ωραία απόκρουση βγάζοντας σε κόρνερ.

Στο 17′ ο Gayle αν και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, <<τραβάει τα μαλλιά του>> καθώς βλέπει το σημαιάκι να είναι σηκωμένο, με τον διαιτητή να σφυρίζει για οφσάιντ.

Λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους, στο 39′, ο Joshua King θα πάρει μία σέντρα και θα εξαπολύσει αμέσως ένα σουτ προς το κέντρο της εστίας, με τον Elliot να κάνει μία καλή απόκρουση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 54′, ο Callum Wislon θα πάρει μία πάσα μέσα στην περιοχή και θα εξαπολύσει ένα σουτ, αλλά θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ενώ όλα έδειχναν πως θα μείνουν στο 0, μετά από ένα κόρνερ, ο Steve Cook θα βρει λίγο χώρο και θα πιάσει μία κεφαλιά που θα την στείλει στα δίχτυα, στην πάνω δεξιά γωνία, κάνοντας το 0-1, ξεσπώντας σε <<έξαλλους πανηγυρισμούς>>!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *