Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επισημοποιήθηκε του Costa στην Atletico!

Δεν είναι πλέον φήμες. Chelsea και Αtletico Madrid έδωσαν τα χέρια για τη μετακίνηση του Diego Costa από την πρώτη στη δεύτερη το Γενάρη, κάτι που ανακοίνωσαν επίσημα οι πρωταθλητές Αγγλίας μέσω της ιστοσελίδας τους.

Η Chelsea, λοιπόν, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως έφτασε σε συμφωνία με τους Μαδριλένους για τη μεταγραφή του Ισπανοβραζιλιάνου επιθετικού και το μόνο που απομένει πλέον είναι να συμφωνήσει και ο ίδιος ο Costa με τους όρους του συμβολαίου του και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου Sky Sports, η ομάδα του Antonio Conte θα βάλει στα ταμεία της περισσότερα από 50 εκατομμύρια λίρες, καθώς τα κατάφερε περίφημα στις διαπραγματεύσεις με τους Ισπανούς μην κάνοντας πίσω παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει. Έκανε, δηλαδή, σε μεγάλο βαθμό απόσβεση των 58 εκατομμυρίων λιρών που δαπάνησε για τον Alvaro Morata το περασμένο καλοκαίρι, και έτσι θα έχει την ευκαιρία να επαναδαπανήσει τα χρήματα αυτά τον ερχόμενο Γενάρη.

Σημειώνεται πως ο Costa βρίσκεται εκτός ομάδας από τον περασμένο Μάιο, όταν ο Conte του ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζεται και θα πρέπει να βρει ομάδα, ενώ ο παίκτης αρνήθηκε πεισματικά να επιστρέψει στις προπονήσεις στο Cobham μετά το καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *