Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει ο Ramirez

Έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Middlesbrough και να διασώσει την καριέρα του στο Riverside είναι ο Gaston Ramirez, μετά το «σίριαλ» που προέκυψε τον περασμένο μήνα αναφορικά με την αποχώρησή του.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, πριν μερικές εβδομάδες κατέθεσε αίτημα μεταγραφής προκειμένου να μετακινηθεί στην πρωταθλήτρια Leicester, το οποίο όμως δεν έγινε αποδεκτό από τους ανθρώπους της ομάδας και τελικά παρέμεινε στην Boro. Μάλιστα, πήρε και ολιγοήμερο ρεπό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την υπάρχουσα κατάσταση στο κεφάλι του και να επικεντρωθεί στους στόχους της Middlesbrough.

Έτσι, και έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία έξι ματς της ομάδας του, ακολούθησε τώρα την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας σε ένα τετραήμερο μίνι-καμπ στην Ισπανία, με στόχο να επανενταχθεί στο ρόστερ και να ξαναβρεί τη θέση του.

Να σημειωθεί πως ο Aitor Karanka θεωρεί τον Ramirez ένα πολύ σημαντικό στέλεχος της ομάδας του και αυτός ήταν, όπως τόνισε, και ο λόγος που αποφάσισε να τον αποκτήσει μόνιμα το περασμένο καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *