Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει ο Schmeichel

Ο γκολκίπερ της Leicester, Kasper Schmeichel είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στον αυριανό αγώνα ενάντια στην Stoke.

Ο Δανός τερματοφύλακας βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 3 Νοεμβρίου, μιας και είχε σπάσει το χέρι του και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί το Σάββατο σύμφωνα με τον Claudio Ranieri.

Ο Ιταλός για το συγκεκριμένο ζήτημα είπε χθες: «O Schmeichel προπονήθηκε πολύ καλά σήμερα και θα κοιτάξω και αύριο. Ο τερματοφύλακας δεν είναι τόσο διαφορετικός, μιας και πρέπει να καταλάβει την ισορροπία ανάμεσα στην μπάλα και τις αντιδράσεις. Ο Kasper προπονείται πολύ καλά και αισθάνεται εντάξει. Σήμερα έπαιξε και σε ένα δίτερμα. Θέλω να δω την αντίδραση του και αύριο, αλλά το χέρι του είναι εντάξει».

Ο διεθνής γκολκίπερ φέτος έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 13 αγώνες έχοντας δεχθεί 13 γκολ, παρότι στους 4 αγώνες που έπαιξε στο Champions League κράτησε ανέπαφη την εστία του. Την περσινή χρονιά εξάλλου, στην ξέφρενη πορεία της ομάδας του αγωνίστηκε και στους 38 αγώνες του πρωταθλήματος όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της.

Όσο για τον επερχόμενο αγώνα με την Stoke, ο Ranieri δήλωσε: «Η Stoke είναι μια καλή ομάδα, που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο με ποιοτικούς παίκτες και είναι δυνατή, αλλά θέλω να δω την πραγματική Leicester. Ο τρόπος παιχνιδιού μας δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τις εκτός έδρας εμφανίσεις μας. Πρέπει να αντιδράσουμε και να βελτιωθούμε και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και είμαστε μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλά όταν κερδίσει τις προσωπικές μονομαχίες. Είμαι ένας ισορροπημένος άνδρας και και το μόνο φάρμακο που ξέρω είναι η δουλειά. Είμαι αισιόδοξος για τους παίκτες μου, οι οποίοι είναι πολεμιστές».

Όσο για τις υπόλοιπες απουσίες αναμένεται να κοιτάξει και τις περιπτώσεις των Drinkwater και Danny Simpson, οι οποίοι δύσκολα θα προλάβουν, ενώ και ο Mendy βελτιώνεται από προπόνηση σε προπόνηση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *