Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει στη δράση ο Van Dijk

Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Southampton είναι ο Virgil van Dijk, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Mauricio Pellegrino.

Μετά το καλοκαιρινό «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Ολλανδό αμυντικό, ο οποίος κατέθεσε αίτημα μεταγραφής όμως η ομάδα του δεν τον άφησε να αποχωρήσει, όλοι περίμεναν να δουν τι θα συμβεί με την περίπτωσή του. Μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί βασικός σε κανένα επίσημο ματς των «Saints» για φέτος, λόγω και ενός τραυματισμού, όμως τώρα σύμφωνα με τον προπονητή του είναι έτοιμος να επιστρέψει και να θεμελιωθεί και πάλι στο ρόστερ.

«Θα αποφασίσω την Παρασκευή (σ.σ. για τη χρησιμοποίησή του στο ματς με τη Manchester United), αλλά κάθε βδομάδα είναι σημαντική για τον Virgil γιατί βελτιώνεται. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να αγωνίζεται, τώρα προπονείται κανονικά και είναι σημαντικό αυτό για εμάς αφού χρειαζόμαστε κάθε παίκτη του ρόστερ. Ο Virgil αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παίκτη του συλλόγου και νομίζω πως θα βελτιωθεί, όμως χρειάζεται να παίζει και να προπονείται. Για εμένα η καλύτερη προπόνηση είναι οι αγώνες», σημείωσε ο Pellegrino.

Να αναφερθεί πως ο Van Dijk αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος την περασμένη εβδομάδα, ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά απέναντι στην Crystal Palace.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *