Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει στους πάγκους ο θρύλος του Manchester

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις ο Sir Alex Ferguson θα καθίσει για ακόμα μια φορά στον πάγκο της Manchester United.

Ο Ferguson θα είναι ο προπονητής της Manchester United στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου προς τιμήν του Michael Carrick.

Ο Βρετανός θρύλος της Manchester United θα καθίσει ξανά μετά από 4 χρόνια στον πάγκο της Manchester ενάντια στους All Star XI με επικεφαλή τον Harry Redknapp, ο οποίος ήταν ο προπονητής του Carrick κατά την διάρκεια της παραμονής του στην West Ham.

O Ferguson, ο οποίος παραιτήθηκε το 2013 μετά την κατάκτηση του 20ου τίτλου της Premier League δήλωσε πως δεν του λείπει η καθημερινή πίεση στους πάγκους αλλά παρόλα αυτά ανυπομονεί να επιστρέψει.

Χαρακτηριστικά στην συνέντευξη που παραχώρησε είπε : » Πραγματικά δεν μου λείπει η προπονητική.Σίγουρα μου λείπουν τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά πήρα μία απόφαση και την απολαμβάνω. Πια δεν χρειάζεται να ανησυχώ ούτε για τους δημοσιογράφους, ούτε για τις συνεντεύξεις πριν τα παιχνίδια.

Όσον αφορά τον Carrick ο ίδιος δήλωσε: »Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον Michael.Με αυτό αποδεικνύεται ότι η United είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να το κάνει αυτό. Οι παίχτες εδώ έρχονται για να μείνουν για χρόνια. Δεν θέλουμε παίχτες που έρχονται για 1 λεπτό και το άλλο φεύγουν.Αν πάτε στο παρελθόν όπου ήμουν προπονητής θα δείτε ότι οι περισσότεροι παίχτες κάθισαν 10 αλλά και παραπάνω χρόνια και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό γιατί ήμασταν μία οικογένεια.Από την στιγμή που έμαθα για τον αγώνα προς τιμήν του Carrick αισθάνθηκα περήφανος για αυτό το άτομο και γίνεται γνωστή για όλον τον κόσμο η προσφορά του στην Manchester αλλά και στο ποδόσφαιρο».

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *