Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστροφή στις νίκες !

Με την Arsenal να εμφανίζει το καλό της πρόσωπο και τη Lincoln να φέρει αντίσταση μόλις για ένα ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά του FA cup με σκορ 5-0.

 

Οι δυο ομάδες μπήκαν με πολύ όρεξη στον αγώνα και εκατέρωθεν φάσεις και από τις δυο μεριές. Μάλιστα λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενη να κάνουν την έκπληξη και να προηγηθούν με τον Arnold μετά από ντρίπλα του και τελείωμα το οποίο απομάκρυνε ο Cech σε κόρνερ. Αφού λοιπόν δεν έγινε το 0-1 έγινε το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των κανονιέρηδων και τελικό αποδέκτη τον Walcott που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την Arsenal με κεφάλι στο σκορ στα αποδυτήρια.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και έτσι στο 53′ κατάφεραν να θέσουν στέρεες βάσεις για την νίκη με γκολ του Olivier Giroud γράφοντας το 2-0 ενώ στο 58′ έγινε το 3-0 από αυτογκόλ του Waterfall μετά από σέντρα του Gibbs και κάπου εκεί ήταν που κλείδωνε σιγά σιγά και το παιχνίδι. Το σόου των τερμάτων δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς ο Sanchez στο 72′ και ο Ramsey στο 75′ έγραψαν αντίστοιχα το 4ο και 5ο γκολ της ομάδας τους αντίστοιχα. Μια καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους που χαροποίησαν κάπως τους φιλάθλους του συλλόγου με τα περασμένα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

 

Arsenal: Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Γκιμπς, Ράμσεϊ, Τζάκα (Κοκλεν 61′), Γουόλκοτ, Τσάμπερλεϊν (Οζίλ 27′), Σάντσες, Ζιρού(Πέρεθ 65′)

Lincoln: Φάρμαν, Γουντ, Χέιμπερχαμ, Γουότερφολ, Μέλντουν (Μάργκετς 54′), Πάουερ, Ρεντ(Γουόρντ 66′), Χώκριτζ (Μάριοτ 78′), Ράγκετ, Άρνολντ, Γούντγιαρντ

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *