Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επισφαλής η θέση του Zola

Από το κακό στο χειρότερο τα πηγαίνει το τελευταίο διάστημα η Birmingham City, η οποία βρίσκεται στη 14η θέση της Championship και διάγει περίοδο αγωνιστικής κρίσης.

Η πρόσληψη του Gianfranco Zola τον περασμένο Δεκέμβρη φαίνεται πως δεν άλλαξε και πολύ τα πράγματα και, παρά τις σημαντικές μεταγραφές που έγιναν (Nsue, Keita, Gardner, Sinclair, Jutkiewicz), η ομάδα μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια.

Τελευταίο «στραπάτσο» η σαββατιάτικη ήττα με 4-1 από την QPR, η οποία έθεσε σε κίνδυνο τη θέση του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο, παρά το γεγονός πως η διοίκηση της Birmingham δείχνει να τον πιστεύει.

Όπως αναφέρουν πηγές του Sky Sports, δεν υπάρχουν έκτακτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για πιθανή λύση της συνεργασίας με τον Zola και οι διοικούντες περιμένουν να δουν τα επόμενα αποτελέσματα και εμπιστεύονται τον προπονητή τους.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται όλα αυτά να αλλάξουν άρδην και, σε περίπτωση νέας ήττας από την Wolves στο μεταξύ τους ντέρμπι, ο 50χρονος τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *