Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ετοιμάζει βαλίτσες» ο Sanchez!

Από το κακό στο χειρότερο πάει η θητεία του Alexis Sanchez στην Arsenal και η αποχώρησή του θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Ο Χιλιανός, όσο καλός κι αν εμφανίζεται στο γήπεδο, άλλο τόσο κακός φημολογείται να είναι εκτός αυτού. Οι σχέσεις του με τον προπονητή του, Arsene Wenger, το τεχνικό τιμ αλλά και τους συμπαίκτες του είναι σε κακή κατάσταση και αυτό αντικατοπτρίζεται στη συμπεριφορά του Χιλιανού άσου.

Οι αναφορές για αλαζονική συμπεριφορά στα αποδυτήρια πληθαίνουν, καθώς και τα δείγματα αυτής στους αγώνες εναντίον της Liverpool και της Bayern, φαίνεται να είναι τα πρώτα «πειστήρια» για τη μεταμόρφωση στη συμπεριφορά του Χιλιανού.

Η Arsenal έκανε πρόταση στον Sanchez για ανανέωση συμβολαίου, αλλά εκείνος δεν την αποδέχθηκε. Τώρα, οι ιθύνοντες των «κόκκινων» ψάχνουν να βρουν αγοραστές για τον Χιλιανό πριν το καλοκαίρι, ώστε να μην τον «χάσουν» ως ελεύθερο. Οι ομάδες που φημολογούνται να έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι οι Juventus και Paris-Saint Germain, με τους Γάλλους να έχουν καταθέσει καλύτερη προσφορά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *