Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει νέα προσφορά για Keita η Liverpool

Δεν δείχνει διατεθειμένη να το βάλει κάτω η Liverpool στη μάχη που δίνει αυτό το καλοκαίρι για την απόκτηση του Naby Keita, ετοιμάζοντας νέα προσφορά για τον Αφρικανό μέσο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει την απόφαση πως θέλει να αγωνιστεί στους «Reds» και έτσι η RB Leipzig μπαίνει πλέον σε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την παραμονή του. Παρόλο που οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας είχαν ξεκαθαρίσει πως ο μέσος από τη Γουινέα δεν είναι προς πώληση, οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή ίσως αλλάξουν τα δεδομένα και τον οδηγήσουν στο Anfield, τη στιγμή που ενδιαφέρονται κι άλλοι σύλλογοι.

Ήδη η Leipzig έχει απορρίψει μια πρόταση ύψους 57 εκατομμυρίων λιρών για τον Keita από τη Liverpool και παρότι από το επόμενο καλοκαίρι ξεκινά μια ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό, του ύψους 48 εκατομμυρίων, σύμφωνα με το Sky Germany. Με αυτό τον τρόπο οι Γερμανοί ουσιαστικά παίζουν σκληρό παιχνίδι για τον 22χρονο μέσο, καθώς αξιώνουν ένα τεράστιο ποσό της τάξης των 70 εκατομμυρίων λιρών και ενώ μπορεί σε ένα χρόνο να αναγκαστούν να τον χάσουν έναντι ενός πολύ μικρότερου ποσού.

Πλην των «Reds», για τον Keita ενδιαφέρεται και η Inter Milan αλλά και η Manchester City, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει προσεγγίσει τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *