Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει πρόταση για Gordon η Chelsea

Έτοιμη να καταθέσει προσφορά στην Celtic για τον βασικό της πορτιέρο, Craig Gordon, είναι η Chelsea, η οποία ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του Asmir Begovic, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του Sky Sports.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Bournemouth αισιοδοξεί πως θα αποκτήσει τον Βόσνιο τερματοφύλακα των μπλε, και έτσι εκείνοι έχουν ρίξει δίχτυα στην αγορά για έναν ικανό πορτιέρο.

Ο 34χρονος Gordon έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την σκωτσέζικη ομάδα και ο Brendan Rodgers επιμένει πως τον υπολογίζει για βασικό, ωστόσο αν τελικά το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Να σημειώσουμε πως ο πορτιέρο της Celtic μετρά 34 εμφανίσεις φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 18 εξ αυτών.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ως υποψήφιους αντικαταστάτες του Begovic, πλην του Σκωτσέζου, και τον πρώην τερματοφύλακα των Real Madrid και AC Milan και νυν της Espanyol, Diego Lopez, καθώς και εκείνον της Galatasaray και της Εθνικής Ουρουγουάης, Fernando Muslera.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *