Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εφιαλτική βραδιά με 5άρα στο Μόναχο

Για έβδομη σερί χρονιά η ομάδα της Arsenal βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αποκλεισμό της και 4η φορά από την ομάδα της Bayer η οποία επικράτησε των κανονιέρηδων με 5-1.

 

Σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό από τους γηπεδούχους που είχαν και την κατοχή και τις ευκαιρίες που δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 11′ με αριστοτεχνικό τελείωμα του Roben με τον Ospina να είναι ανήμπορος να αντιδράσει και να γράφεται κάπως έτσι το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και άρχισαν δειλά δειλά να εκδηλώνουν φάσεις προς την εστία του Neuer. Σε μια φάση στο 30′ ο Koscienly κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Sanchez, το οποίο αρχικά απέκρουσε ο Γερμανός πορτιέρο και στο ριμπάουντ ο Sanhez σημείωσε το 1-1.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαβαροί μπήκαν αποφασισμένοι για να επιβάλουν το ρυθμό τους. Έτσι στο 53′ ο Lewandowski έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1 με κεφαλιά. Το 3ο και 4ο τέρμα τα σημείωσε ο Alcantara στο 56 και 60 αντίστοιχα ένα σε τετ-α-τετ που τον έβγαλε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, και το δεύτερο το πέτυχε σε σουτ πάνω στη κίνηση. Το κερασάκι στη τούρτα για τους γηπεδούχους το πέτυχε ο Muhler που πέρασε αλλαγή στο 85′ και σκόραρε 3 λεπτά αργότερα. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 5-1 που έστησε με τη πλάτη στο τοίχο την Arsenal και την έκανε για 7η συνεχή χρονιά υποψήφια για αποκλεισμό.

 

Συνθέσεις

Bayern Munich: Νόιερ, Λαμ, Χούμελς, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Αλόνσο, Βιδάλ, Ρόμπεν (87′ Ραφίνια), Τιάγκο, Κόστα (84′ Κίμιχ), Λεβαντόφσκι (86′ Μίλερ)

Arsenal: Οσπίνα, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί (49′ Γκάμπριελ), Γκιμπς, Τσάκα, Κοκλέν (77′ Ζιρού), Τσάμπερλεϊν, Εζίλ, Ιγουόμπι (66′ Γουόλκοτ), Αλέξις Σάντσες

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *