Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ζήτησε να φύγει ο Young

Έτοιμος να αποχωρήσει από το Old Trafford εμφανίζεται ο Ashley Young, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει ζητήσει από τον Jose Mourinho να παραχωρηθεί δανεικός έως το τέλος της σεζόν.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Sun, σημειώνοντας ότι West Brom, Crystal Palace, West Ham και Watford είναι όλες διατεθειμένες να κάνουν κρούση για την απόκτησή του.

Βέβαια, ο Mourinho έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να χάσει πολλούς παίκτες από την ομάδα του αυτό το μήνα, μετά τους Morgan Schneiderlin και Memphis Depay, όμως αν τελικά η είδηση ευσταθεί, λίγα πράγματα θα μπορέσει να κάνει ο Πορτογάλος για να μεταπείσει τον Young.

Και αυτό γιατί ο 31χρονος δεν έχει πλέον θέση στα βασικά πλάνα της ομάδας και έχει αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές φέτος στην Premier League, ενώ τελευταία του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα ήταν τον περασμένο Νοέμβριο.

Την κατάσταση αυτή είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Slaven Bilic, που φαντάζει ως ο επικρατέστερος προορισμός. Πάντως, πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι κινέζικος σύλλογος προτίθεται να προσφέρει τεράστιες εβδομαδιαίες απολαβές στο Young προκειμένου εκείνος να αφήσει την United και την Ευρώπη για την Ασία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *