Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ζαχαρωτά» και σε συσκευασία ανατροπής!

Η Everton μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Arsenal, όμως χάρη στα γκολ των αμυντικών της πήρε μία σημαντικότατη νίκη με 2-1 με ανατροπή.

Η Everton υποδέχθηκε για την 16η αγωνιστική της Premier League την Arsenal και χάρη στα γκολ των Coleman στο 44’ και Williams στο 88’ πήρε τη νίκη με 2-1, με τους «Κανονιέρηδες» να έχουν προηγηθεί χάρη στο γκολ-φάουλ του Alexis Sanchez.

Πλέον μετά το σημερινό αγώνα η ομάδα του Ronald Koeman έχει 23 βαθμούς, την ώρα που η Arsenal παρέμεινε στους 34.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά για τις δύο ομάδες με την Arsenal να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 7’ όταν ο Monreal ανέβηκε στο δεύτερο μισό και πάσαρε για τον Ozil, όμως το σουτ του Γερμανού έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Η απάντηση για την Everton ήταν άμεση με τον Valencia να βγάζει τη σέντρα για τον Lukaku από αριστερά και αυτός μέσα από την περιοχή προσπάθησε να σουτάρει, όμως οι αμυντικοί της Arsenal τον πρόλαβαν πριν «πυροβολήσει».

Στο 20’ ο Sanchez ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής και σούταρε απευθείας, με τη μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να καταλήγει στα δίχτυα του Stekelenburg κάνοντας το 0-1.

Η Everton προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια φέρνοντας το σκορ στα ίσα και το πέτυχε στο 45’ όταν ο Baines κινήθηκε από αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο Coleman μέσα από την περιοχή έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Cech κάνοντας το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Arsenal να μπαίνει και πάλι δυνατά στον αγώνα και έχασε μία τεράστια ευκαιρία όταν ο Coleman έκανε τραγικό λάθος χάνοντας τη μπάλα έξω από την περιοχή της Everton, όμως ο Ozil δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα εκτός εστίας.

Οι «Toffees» είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Lukaku, με τον Βέλγο να εκμεταλλεύεται τη βαθιά μπαλιά από την άμυνα και αυτός προσπέρασε τον Gabriel, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως ο Βραζιλιάνος πρόλαβε τον Lukaku πριν τελειώσει τη φάση.

Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες με την Everton να προειδοποιεί την Arsenal στο 84’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Coleman σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή, όμως ο Cech έσωσε την ομάδα του, όμως στη συνέχεια ο Williams στην ίδια ακριβώς φάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα και στο τέλος τη νίκη στην ομάδα του. Στο τέλος βέβαια οι «Κανονιέρηδες» έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Monreal να πλασάρει σε κενή εστία, όμως ο Coleman έδιωξε πάνω στη γραμμή χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Everton: Stekelenburg, Coleman, Jagielka, Williams, Baines, Gana, McCarthy, Lennon (Mirallas 68’), Barkley, Valencia (Calvert-Lewin 79’), Lukaku

Arsenal: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Xhaka, Coquelin (Lucas 89’), Ozil, Walcott (Giroud 71’), Oxlade-Chamberlain (Iwobi 71’), Sanchez

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *