Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η επόμενη μέρα της Arsenal

Η Arsenal είναι μία ομάδα που θέλησε να εντυπωσιάσει από τις αρχές της μεταγραφικής περιόδου,υπογράφοντας τον Kolasinac,αλλά και τoν Alexandre Lacazette.

Τον τελευταίο καιρό η Arsenal έχει μείνει στάσιμη,όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις,πράγμα που έχει ανησυχήσει αρκετά τους οπαδούς των «Κανονιέρηδων».

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα,η Arsenal παρακολουθεί στενά τον Julian Draxler και θα κινηθούν γι’αυτόν σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον σύλλογο ο Alexis Sanchez.

Από την άλλη,η Inter Milan,έχει κάνει μία αρκετά καλή προσφορά για την απόκτηση του Shkodran Mustafi και τις επόμενες μέρες αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Όσον αφορά τον Joel Cambell,ο ίδιος έκανε γνωστό πως δεν θέλει να φύγει πάλι σε κάποια ομάδα με την μορφή δανεισμού και οι «Κανονιέρηδες» καλούνται να πάρουν την απόφαση αν θα τον κρατήσουν στην ομάδα ή αν τον πουλήσουν.

Τέλος,η Chelsea έκανε επίσημη πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων για την απόκτηση του Alex Oxlade-Chamberlain,δίχως να έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω εξελίξεις και από τα 2 στρατόπεδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *