Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Η θέση του Hart δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη»

Την άποψη πως ίσως ο Joe Hart χάσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ της Εθνικής Αγγλίας εξέφρασε ο βετεράνος τερματοφύλακας, Peter Shilton, σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο Hart βρίσκεται στον «αέρα», καθώς δεν γνωρίζει ακόμη σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ στην Manchester City δεν χωρά, μετά και την απόκτηση του Ederson Moraes. Και παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε βασικός στα «Τρία Λιοντάρια», στην ισοπαλία με τη Σκωτία με 2-2 πρόσφατα, δέχθηκε έντονη κριτική για τα τέρματα που δέχθηκε με χτυπήματα φάουλ.

Έτσι, στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με τη Γαλλία, ο Gareth Southgate δοκίμασε κάτω από τα δοκάρια τους Tom Heaton και Jack Butland, παρότι ισχυρίστηκε πως ήθελε να ξεκουράσει τον Hart.

«Ο Joe βρίσκεται στον αέρα, δεν έχει σύλλογο εντός της χώρας. Ο Jordan Pickford μόλις αποκτήθηκε από την Everton και υποτίθεται πως είναι η πέμπτη επιλογή. Ίσως και να πίστευε κανείς πως ο Joe θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση. Ελπίζω πως θα επιλεγεί (σ.σ. ο Hart) από κάποιο σύλλογο το καλοκαίρι και θα ξεκινήσει να αγωνίζεται καλά ώστε να διατηρήσει τη θέση του, μιας και έχει την εμπειρία αλλά τώρα υπάρχει και συναγωνισμός. Ο Jack Butland μάλλον θα επιστρέψει φέτος, υπάρχει ο Tom Heaton αλλά και ο Pickford, που έχει αφήσει τρομερές υποσχέσεις. Πρέπει να τα δώσει όλα τώρα, δεν νομίζω πως ο Joe είναι η αυτόματη επιλογή πλέον», σημείωσε ο θρύλος της Εθνικής Αγγλίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *