Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η «σπόντα» του προπονητή του Καμερούν για Matip

Κυπελλούχος Αφρικής είναι από χθες η ομάδα του Καμερούν, η οποία επικράτησε με 2-1 στον τελικό του Africa Cup of Nations της Αιγύπτου με 2-1 και ανέβηκε στην κορυφή της ηπείρου μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Στο θρίαμβο αυτό θα μπορούσε να έχει συμβάλει και ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Joel Matip,  ο οποίος ωστόσο πριν το ξεκίνημα της διοργάνωσης είχε τονίσει πως δεν σκοπεύει να πάρει πίσω την απόφασή του για απόσυρση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και δεν θα αγωνιστεί στο Κύπελλο.

Μετά, λοιπόν, το πέρας της διοργάνωσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καμερούν, Hugo Broos,  άφησε ουσιαστικά αιχμές κατά των παικτών που δεν δέχτηκαν να εκπροσωπήσουν την ομάδα, βάζοντας ξεκάθαρα στο στόχαστρο τον Matip.

«Περάσαμε από αρκετούς μπελάδες πριν το τουρνουά, ορισμένοι παίκτες δεν ήθελαν να έρθουν μαζί μας. ΟΚ, είναι δική τους η απόφαση, αλλά τώρα ίσως να κάθονται και να λένε στους εαυτούς τους «Σκ**ά! Γιατί δεν πήγα μαζί τους;». Κανένας δεν πίστευε ότι θα φτάναμε τόσο ψηλά», σημείωσε στις δηλώσεις του ο Broos.

cameroon

Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, αν όντως έχει μετανιώσει ο 25χρονος αμυντικός της Liverpool για την απόφασή του, ωστόσο σίγουρα μετά τον θρίαμβο αυτό θα έχει μπει σε δεύτερες σκέψεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *