Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Chelsea απάντησε για Conte

Προπονητής της Chelsea θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες, o Antonio Conte, όπως μεταδίδει το Sky Sports.

Χθες το βράδυ, το Sky Italia μετέδωσε και σας το μεταφέραμε εμείς, πως ο Ιταλός προπονητής είναι δυσαρεστημένος από την έλλειψη μεταγραφικής δραστηριότητας της ομάδας του και σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει άμεσα από το σύλλογο. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι του Sky Sports φαίνεται πως επικοινώνησαν με την ομάδα και έμαθαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Conte, ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντα του τον Ιούλιο, μετά τις διακοπές.

Ο Conte είχε μια θεαματική πρώτη σεζόν φέτος με τους «μπλε», κατακτώντας το πρωτάθλημα και οδηγώντας τους στον τελικό του FA Cup, ωστόσο η ρήξη του με τον Diego Costa και οι «τριγμοί» που προκλήθηκαν στην ομάδα, έδωσαν την αφορμή για αρκετά δημοσιεύματα. Το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους εκπνέει το 2019 και ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα ήθελε να παραμείνει στο σύλλογο για αρκετά χρόνια.

Πάντως, όπως προσθέτει το σημερινό δημοσίευμα, ο τεχνικός διευθυντής της Chelsea, Michael Emenalo αλλά και η Marina Granovskaia γνωρίζουν τις επιθυμίες του Conte για μεταγραφική ενίσχυση και σκοπεύουν να τον στηρίξουν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *