Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Crystal Palace είναι εδώ!

Η Crystal Palace παίζοντας αποτελεσματικό ποδόσφαιρο άλωσε την έδρα της West Brom κερδίζοντας με 0-2 και έκανε το ουσιαστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Η West Brom υποδέχθηκε για την 27η αγωνιστική της Premier League την Crystal Palace και πήρε τη νίκη με 0-2 και μαζί τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Zaha άνοιξε το σκορ στο 55′ για τους «Αετούς» με τον Townsend να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 84′ και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν γρήγορο ρυθμό και να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ με την Palace να προσπαθεί να είναι πιο ουσιαστική, όμως και οι δύο δυσκολεύονταν να φτάσουν στην τελική πάσα. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 18′ με τον Nyom να βγάζει μια μεγάλη μπαλιά για τον Livermore και αυτός σέντραρε στη συνέχεια για τον Brunt με τον τελευταίο όμως να στέλνει τη μπάλα στον Hennessey.

Η απάντηση από πλευράς Palace ήρθε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Cabaye εκτέλεσε κόρνερ με τον Benteke να πιάνει την κεφαλιά και να τη στέλνει προς την εστία όμως οι αμυντικοί της Albion έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή κρατώντας το 0, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0 και χωρίς πολλές ευκαιρίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εντελώς αντίθετη εικόνα από το πρώτο. Στο 55′ ο Cabaye έβγαλε πολύ όμορφη μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι για τον Zaha και αυτός με ωραίο φαλτσαριστό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του παγώνοντας το Hawthorns. Μάλιστα, η ομάδα του Allardyce θα μπορούσε να διπλασιάσει νωρίτερα τα τέρματα της, μιας και στο 59′ ο Pucheon βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Foster όμως δεν τελείωσε σωστά τη φάση.

Ότι δεν πέτυχε ο Pucheon όμως, κατάφερε να πετύχει λίγο αργότερα, στο 84′, ο Townsend ο οποίος βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή και μετά από σέντρα έκανε το τελικό 0-2.

Συνθέσεις

West Brom: Foster; Dawson, McAuley, Evans, Nyom; Livermore, Fletcher; Chadli, Morrison, Brunt; Rondon

Crystal Palace: Hennessey, Ward, Tomkins, Sakho, Van Aanholt, Milivojevic, Cabaye, Puncheon, Zaha, Townsend, Benteke

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *