Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Everton ζητά έμψυχο αντάλλαγμα από Chelsea για Lukaku

Η Chelsea φαίνεται πως παραμένει το φαβορί για την απόκτηση του Romelu Lukaku από την Everton, όμως βλέπουμε καθημερινά τα δεδομένα να τροποποιούνται και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμα με βεβαιότητα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, αυτή τη φορά οι «Toffees» προβάλλουν μια νέα απαίτηση προκειμένου να παραχωρήσουν τον πρώτο σκόρερ τους. Και αυτή δεν είναι άλλη από την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή των Λονδρέζων ως έμψυχο αντάλλαγμα, μαζί με τα όποια χρήματα δοθούν.

Πρόκειται για τον Tammy Abraham, που είναι ιδιαίτερα περιζήτητος μετά το εξαιρετικό του πέρασμα από την Bristol City φέτος, όπου πέτυχε 23 τέρματα. Ο 19χρονος μάλιστα έφτασε τα 26 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Brighton (για δανεισμό) αλλά και της Arsenal και αποτελεί έναν σπουδαίο φορ παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Οι «μπλε», πάντως, από τη μεριά τους υπολογίζουν πολύ στον νεαρό άσο και ετοιμάζονται να του προσφέρουν και νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες απολαβές, επομένως μοιάζει δύσκολο να τον δώσουν τώρα στην Everton με μορφή μόνιμης μεταγραφής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *