Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Η Leicester δεν είναι η ίδια»

Την πεποίθηση πως η Leicester δεν δείχνει σαν την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι με «άθλο», καθώς και ότι έχει πλέον χάσει το φόβητρό της, εξέφρασε ο μέσος της Everton, Gareth Barry.

Οι Foxes ηττήθηκαν με 2-0 από την ομάδα του Ronald Koeman τη Δευτέρα και βρίσκονται πλέον μόλις τρεις βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, πραγματοποιώντας τη χειρότερη υπεράσπιση τίτλου επί εποχών Premier League.

«Δεν είναι η ομάδα που ήταν πέρυσι. Το ποδόσφαιρο είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας και ήταν εξαιρετικά δύσκολο να επαναλάβουν αυτό που έκαναν πέρυσι. Ήταν κάτι που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου αυτό το οποίο πέτυχαν», σημείωσε ο μέσος της Everton, για να συμπληρώσει:

«Έχουν αντιδράσει στο Champions League, αλλά η φόρμα τους στο πρωτάθλημα δεν πλησιάζει την περσινή. Όμως, δεν μπορείς να ξεχάσεις αυτό που έκαναν. Ξέραμε πως αν κάναμε το παιχνίδι μας και αμυνόμασταν καλά, θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο καταλαβαίνουν πως η έδρα τους δεν είναι όπως πέρυσι, οι οπαδοί είναι ήσυχοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ο τρόπος που αλλάζει».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *