Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Liverpool ενδιαφέρεται για Chamberlain

Την περίπτωση του Oxlade-Chamberlain εξετάζει η Liverpool με σκοπό να αντικαταστήσει τον Sadio Mane για το διάστημα που θα λείπε στο Copa Africa.

Πιστεύεται ότι το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσει η ομάδα του Klopp για να τον κάνει δικό της θα αγγίξει τα 25.000.000 λίρες, ενώ για τον παίκτη ο Γερμανός τεχνικός πιστεύει ότι έχει τεράστιες προοπτικές, ενώ μην ξεχνάμε ότι το συμβόλαιο του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.

Όσο για τον ίδιο, την φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει καλά έχοντας 6 γκολ και 6 ασίστ σε 23 αγώνες, ενώ την περσινή χρονιά σε 33 αγώνες είχε μόλις 2 γκολ και 2 ασίστ. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, ενώ μην ξεχνάμε πως βρίσκεται στην Arsenal από το 2011.

Παρόλα αυτά είναι αρνητικό το γεγονός πως δεν έχει καθιερωθεί ακόμη στην θέση του βασικού, ενώ αναμένονται και οι συζητήσεις που θα γίνουν σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Πάντως πέρα από την Liverpool για την περίπτωση του Άγγλου διεθνή εξτρέμ έχουν ενδιαφερθεί και οι Manchester City και Chelsea.

Εξάλλου ο Jurgen Klopp σε δηλώσεις που έχει κάνει έχει τονίσει πως η ομάδα του αναμένεται να ξοδέψει χρήματα στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη έχοντας ως στόχο πέρα από τον Chamberlain και τον Christian Pulisic της Dortmund.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *