Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Red Bull προσπάθησε να αγοράσει την West Ham

Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph οι ιδιοκτήτες της West Ham απέρριψαν το καλοκαίρι πρόταση από την Red Bull για την εξαγορά της ομάδας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει 5 ομάδες, με την Leipzig που μόλις ανέβηκε κατηγορία στην Bundesliga να διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα, την Salzburg που είναι η σταθερή πρωταθλήτρια στην Αυστρία, αλλά και τις Red Bull New York, Red Bull Brasil και Red Bull Ghana. Δεν είναι μυστικό πως η διοίκηση της εταιρίας αναζητεί εδώ και καιρό σύλλογο στην Αγγλία κοιτάζοντας παράλληλα και ομάδες της Championship και της League 1. Το προηγούμενο ενδιαφέρον της Red Bull δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αλλά ο γιος του ιδιοκτήτη David Sullivan, Jack αποκάλυψε ότι η ομάδα είχε δεχθεί πρόταση που άγγιζε τα 200.000.000 λίρες. Ενώ στο Twitter του είχε γράψει: «Η ιστορία με την Red Bull βρίσκεται τώρα στο προσκήνιο και αναφέρει λανθασμένα ότι απορρίψαμε πρόταση αξίας 650.000.000 λιρών. Δεν έχουμε καμία επιθυμία να πουλήσουμε».

Από την πλευρά της η Red Bull αρνείται το γεγονός ότι επιθυμεί την αγορά της West Ham, ενώ ο Sullivan έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι αναζητούνται επενδυτές για να πάρουν ένα ποσοστό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *