Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Stoke ελπίζει στην άμυνα της

Μετά τον πολύ καλό αμυντικό χαρακτήρα που έδειξε η Stoke με την Manchester City, καλείται να το ξανακάνει καθώς αντιμετωπίζει το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, την Chelsea, στο Britania Stadium.

Οι »Potters», είναι αήττητοι στην έδρα τους εδώ και 8 παιχνίδια και καλείται να βάλει <<δύσκολα>> στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του Αγγλικού πρωταθλήματος. Η Stoke σίγουρα θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα καθώς αγωνίζεται μπροστά στους οπαδούς της, οι οποίοι δίνουν τεράστια ώθηση στην ομάδα.

H Stoke είναι μια απρόβλεπτη ομάδα η οποία παρόλα αυτά μπορεί να κάνει ζημιά στον οποιοδήποτε, ακόμα και στην Chelsea, αν και όλοι χρίζουν τους φιλοξενούμενος ως τα αδιαμφισβήτητα φαβορί.

Βλέποντας τις τελευταίες προπονήσεις της Stoke, δεν έχει βγει κάποια σαφή εικόνα για τον σχηματισμό της στο παιχνίδι. Μετά το καλό αποτέλεσμα εναντίον της Manchester City όπου o Mark Hughes έστησε την ομάδα του με το σύστημα 4-4-2, δεν είναι καθόλου απίθανο να το δούμε να το ξανά προτιμάει έναντι του συστήματος που παρατηρούμε περισσότερο στην Stoke, το 4-2-3-1.

Το σχήμα αυτό καθώς και κάποιες αλλαγές στο κέντρο έφεραν σε ισορροπία την ομάδα του Stoke. Υπήρχε τεράστια ταχύτητα από τους κεντρικούς μέσους και πάντα βοηθούσαν και επιθετικά και αμυντικά και ο προπονητής εφόσον είδε το πως λειτούργησε η ομάδα του πολύ πιθανόν να το ξανά προσπαθήσει και στην αγωνιστική αυτή.

Στην ομάδα των Potters η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα του Arnautovic. Παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανόν να τον αντικαταστήσει ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νεαρός,Ramadan Sobhi. Ένας ακόμα παίχτης που μάλλον δεν θα αγωνιστεί είναι ο Wilfried Bony ο οποίος δεν έχει εντυπωσιάσει καθόλου από την μέρα που έχει έρθει στο Stoke.

Επομένως η Stoke καλείται να κάνει μια ηρωική αμυντική εμφάνιση εναντίον της Chelsea. Παρόλα αυτά είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να απειλήσει κάθε αντίπαλο και εφόσον δει τις αδυναμίες των »μπλε» στο παιχνίδι μπορεί να τις εκμεταλλευτεί.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *