Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει άσο της City η Stoke

Ματιες στον μέσο της Manchester City, Fabian Delph, φαίνεται πως ρίχνει ο Mark Hughes, θέλοντας να πάρει μαζί του στο Bet365 τον Άγγλο μέσο μέσα στο καλοκαίρι.

Ο τεχνικος της Stoke City, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης σημείωσε πως η περίπτωση του Delph είναι μια από τις περιπτώσεις που δουλεύει η ομάδα του, προκειμένου να ενισχύσει τον άξονα. Μάλιστα, τόνισε πως γίνονται επαφές και για άλλους ποδοσφαιριστές, δίχως να αναφερθεί σε ονόματα, ενώ επιβεβαίωσε πως ο Jonathan Walters ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα του.

«Ρωτήσαμε για την πιθανότητα πραγματοποίησης μιας τέτοιας μεταγραφής. Υπάρχουν συζητήσεις εδώ και μερικές εβδομάδες και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Με τους δανεισμούς είναι πάντοτε η ομάδα τους η οποία καθορίζει ποιος και πότε θα παραχωρηθεί. Είναι ένας από τους παίκτες που μας απασχολούν, μιλάμε με αρκετούς συλλόγους αυτή τη στιγμή για διάφορους παίκτες. Εκείνος είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους κάνουμε κρούση», ανέφερε ο Hughes ερωτηθείς για τον Delph.

O 27χρονος μέσος, άλλωστε, πραγματοποίησε μόλις πέντε εμφανίσεις ως βασικός πέρυσι και φαίνεται πως και φέτος πολύ δύσκολα θα χωρέσει στα πλάνα του Pep Guardiola στη City.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *