Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει «μπαμ» με Dani Alves η City

Ο Dani Alves θα μπορούσε να είναι μια από τις «μεταγραφές-βόμβες» του ερχόμενου καλοκαιριού, με προορισμό την Manchester City, όπως υποστηρίζει με αποκλειστικό της δημοσίευμα η Daily Mail.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, νυν της Juventus, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Pep Guardiola από την κοινή θητεία τους στη Barcelona και αυτό αποτελεί βασικό στοιχείο στην ενδεχόμενη προσπάθεια των Citizens να τον αποκτήσουν.

Βέβαια, το γεγονός ότι τον επόμενο μήνα ο Alves κλείνει τα 34 αποτελεί επίσης σημαντικό στοιχείο και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η City δεν προτίθεται να του προτείνει όσα χρήματα θα λάβει από μια πιθανή προσφορά των Κινέζων, αλλά ούτε και τις 120.000 λίρες την εβδομάδα που ζητούσε πέρυσι, όταν αποχώρησε από τη Barcelona.

Να σημειωθεί πως βασικός στόχος του Guardiola για το δεξί άκρο της άμυνας εξακολουθεί να είναι ο Hector Bellerin, όμως η απροθυμία της Arsenal να τον πουλήσει ωθεί τον Καταλανό να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Το συμβόλαιο του Alves με την Juventus εκπνέει το 2018, ωστόσο υπάρχει και οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, επομένως σε περίπτωση που τελικά η City αποφασίσει να κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του, θα πρέπει να καταβάλει ένα ικανοποιητικό ποσό στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *