Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να μείνει ο Feghouli

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην West Ham και να βοηθήσει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα της ομάδας του στην Premier League εξέφρασε ο Sofiane Feghouli.

Ο Αλγερινός εξτρέμ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Valencia αλλά άργησε να βρει τα πατήματά του στην Αγγλία λόγω τραυματισμών, ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες των Hammers στη νίκη απέναντι στην Crystal Palace την περασμένη εβδομάδα, πετυχαίνοντας και ένα τέρμα, και ευελπιστεί να ανεβάσει και άλλο το ρυθμό του, αφήνοντας παράλληλα στην άκρη τα σενάρια που τον ήθελαν να μετακινείται στην Roma.

«Δεν έχω παίξει πολύ τους τελευταίους μήνες και μπορώ να πω ότι περίμενα την προσαρμογή στην Αγγλία πολύ δυσκολότερη, όμως πρέπει να είμαι υγιής και έτοιμος. Τις προάλλες σκόραρα και ο προπονητής ξέρει ότι μπορεί να βασίζεται σε μένα. Είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ σε κάθε ματς και ελπίζω να μην έχω τραυματισμούς ώστε να βοηθήσω το σύλλογο να ανέβει βαθμολογικά», ανέφερε ο 27χρονος άσος, για να συμπληρώσει:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος εδώ και ενθουσιασμένος που σκόραρα στη δεύτερη συμμετοχή μου στο αρχικό σχήμα. Η πρώτη ήταν αρκετά άτυχη, καθώς αποβλήθηκα απέναντι στην Manchester United μετά από μόλις 15 λεπτά, αλλά το σαββατοκύριακο έπαιξα σε όλο το ματς και όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Θέλουμε να πάρουμε τώρα τη νίκη (σ.σ. με την Middlesbrough), όμως θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Αν πάμε εκεί με θετικό πνεύμα, δε βρίσκω το λόγο να μην κερδίσουμε».

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *